Hemsjukvården i Höör söker distriktundersköterska eller sjuksköterskestuderande för sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi är en arbetsgrupp på cirka 30 sjuksköterskor, som alla utgår från kommunhuset i Höör. Tjänsterna är placerade i Social sektors sjuksköterskeorganisation där arbete utförs både inom ordinärt och särskilt boende.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag, och gäller under månaderna juni, juli och augusti.

Nu söker vi dig som är färdigutbildad undersköterska eller sjuksköterskestuderande med minst termin fem avklarad och som vill bli en del av ett härligt gäng med högt i tak och nära till skratt i sommar!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i sjuksköterskeorganisationen blir dina arbetsuppgifter helt sjukvårdsinriktade vilket innebär relativt avancerade sjukvårdsuppgifter som såromläggning, blodprovstagning, dosettdelning, katetersättning med mera. Detta gäller såväl ordinära boenden samt särskilda boenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt läser till sjuksköterska och gått ut termin fem. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande framförallt i kommunal vård- och omsorg.

Vidare kan du arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, ansvar och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Det krävs datorvana då all dokumentation sker i Procapita. Körkort är ett krav och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Intervjuer kommer ske löpande. Vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Gå gärna in och läs mer om våra medarbetar på vår hemsida: https://www.hoor.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/vara-medarbetare/

Anställningens omfattning

Sommarvikariat enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   25/21

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.