jobb just nu!

Vikarierande verksamhetsledare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ett rikt kultur- och fritidsutbud är en av förutsättningarna för ett fungerande välfärdssamhälle där olikhet är en tillgång och där det finns sammanhang och platser som lockar till möten mellan människor.
Kultur- och fritidsförvaltningen ska därför erbjuda Luleåbor och besökare ett brett utbud av kulturupplevelser, fritidsaktiviteter och lärande av hög kvalité samt tillsammans med andra aktörer och civilsamhälle skapa värden som berikar våra liv, utmanar och får oss att tänka nytt. Allt vårt arbete ska vara hållbart och syfta till att öka jämställdheten och jämlikheten i samhället där prioriterad målgrupp är barn och unga.

Arbetsuppgifter

En ny mötesplats för unga, Navet, håller på att startas upp och vi söker nu en vikarierande verksamhetsledare

Som verksamhetsledare för den nya mötesplatsen ska du samordna, samverka och kommunicera med interna och externa aktörer samt målgruppen i syfte att bygga upp den nya mötesplatsen. I arbetet ingår projektledning, arbetsledning, enklare cafégöromål samt att hantera budget. Arbetet innebär att tillsammans med målgruppen bygga upp en verksamhet, ta fram verksamhetsplan samt att skapa och etablera konkreta samarbete med externa och interna aktörer.

Kvälls- och helgarbete ingår

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och arbetslivserfarenhet som är relevant för uppdraget. Pedagogisk utbildning och/eller ledarutbildning är meriterande.

Det är av stor vikt att du är självständig, kommunikativ, lyhörd, strukturerad, uppvisar ett gott ledarskap samt är trygg i arbetet med att arbeta med inflytande och delaktighet. Du kan bygga nätverk, skapa konkreta samarbeten samt är initiativrik. Kunskap om och ett stort intresse för unga och frågor som rör unga är en förutsättning. Arbetet underlättas om du har erfarenheter från civilsamhället samt förståelse och gärna erfarenhet av kommunal styrning och verksamhet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-03-31

2019-08-12 eller enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A890892

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb