jobb just nu!

Projektledare återvinningstjänster

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB, Vamas, är ett kommunalägt bolag med fokus på dricksvatten, återvinning och miljö. Vattentjänster ansvarar för produktion och distribution av dricksvatten, pumpstationer, ledningsnät och avloppsreningsverk. Återvinningstjänster ansvarar för avfallsförädling och återvinning, vilket innefattar insamling och hantering av hushållsavfall (källsorterat i matavfall och restavfall) och återvinning av bland annat grovsopor och farligt avfall vid tre återvinningscentraler samt slamtömning och slamhantering. Vi är runt 50 anställda med kontor i Malung och Sälfjället.

Vi arbetar med ständig utveckling för att optimera avfallshanteringen mot de gemensamma målen att minska avfall, främja återbruk och säkerställa hög återvinningsgrad. Kundfokus är viktig del i vår verksamhetsplanering och vår ambition är att leverera tjänster som underlättar för våra kunder att göra rätt.

Vi är en engagerad och resultatinriktad arbetsgrupp som arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för avfallshanteringen utifrån ett helhetsperspektiv.
Mer information finns på www.vamas.seArbetsuppgifter

Som projektledare får du möjlighet att arbeta på bred front och driva projekt och uppdrag inom avfallshantering såsom införande av underjordsbehållare och ombyggnad av återvinningscentraler. Du ansvarar för projektets planering, utformning, överlämnande och uppföljning bland annat gällande ekonomi och arbetsmetodik. Genomförande av upphandlingar kopplat till de olika projekten kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom teknik, projektledning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet att driva projekt, har kunskap inom entreprenadsjuridik och bestämmelser inom AB-ABT-ABK. Kunskap och erfarenhet att arbeta med projektbudget, prognoser och uppföljning av kostnader och totalekonomi är önskvärt.

Som person är du trygg, pålitlig, engagerad och driven. Du är tydlig och smidig i ditt sätt att kommunicera. Du har en god förmåga att planera, organisera och genomföra tilldelade projekt utifrån ställda krav.

Som medarbetare är det viktigt för oss att du delar våra kärnvärden stolthet, trygghet, miljö och hållbarhet.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom offentlig upphandling.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Universitets- eller högskoleexamen inom teknik.

Anställningens omfattning

Schemalagd arbetstid om 100 %
Tjänsten är en 6 mån provanställning med övergång till ett års projektanställning

Ansökan

Referensnummer:   A854711

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.