Hemsjukvården i Höör söker boendesjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Nu söker vi en boendesjuksköterska till Hemsjukvården.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård där du i detta uppdrag kommer arbeta främst gentemot boende.

Jobbet innebär ett varierande och spännande uppdrag där du arbetar tvärprofessionellt nära ett fantastiskt gäng kollegor bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal.

I dennta tjänst arbetar du en helg på ett 4-veckorsschema ingår samt även några kvällar under denna period.

Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov.

Dokumentation sker i Procapita plus, men till hösten övergår vi till Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus/Lifecare HSL.

Krav: Körkort och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: Ansvar, bemötande, respekt och tillit.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   52/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom denna delen av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.