Sjuksköterska/distriktssjuksköterska till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Två av våra kollegor har valt att gå vidare till studier och nya utmaningar, därför söker vi nu två legitimerade sjuksköterskor/distriktssjuksköterskor som vill arbeta med oss inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med närhet till varandra då vi sitter under samma tak vilket skapar möjlighet att lära av varandra genom råd och stöd. En marknadsmässig lön, möjlighet att påverka ditt schema och för att ge dig de bästa förutsättningarna får du en anpassad bredvidgång utifrån dina behov. På Social sektor i Höörs kommun arbetar vi efter värdegrundsorden ansvar, bemötande, respekt och tillit.

Vi är såklart också nyfikna på vad du har med dig för erfarenheter och kunskaper, har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett spännande och mycket varierande arbete, där du arbetar i ett tvärprofessionellt team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. Vi utgår alla från samma lokaler och du har därför alltid en kollega tillhands när det behövs.

Vi har nu två intressanta tjänster lediga, båda med inriktning mot hemsjukvård/särskilt boende. Du kommer att ha ett omvårdnadsansvar där du planerar och leder arbetet. Du är van vid att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Journalsystemet vi använder är Procapita plus.
Du kommer att arbeta efter ett fyraveckorsschema, där en helg och även några kvällar ingår.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din arbetsroll. Du är flexibel och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Har du en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är det meriterande.

Du har datorvana och en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi kräver B-körkort och svenska på nivå C1.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mångfald.
I denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   145/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.