Timvikarier natt inom vård och omsorg, Hemtjänsten Södra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Du som arbetar inom vård och omsorg under sommaren 2023 hos oss, har möjlighet att få en bonus under sommarperioden. För att ersättning ska utgå ska du som timvikarie arbeta minst 75% under en sammanhängande 6 veckors period eller längre.

Extra beloppet är baserat på heltid:
• 6 veckor 3000 kr
• 7 veckor 3500 kr
• 8 veckor 4000 kr
• 9 veckor 4500 kr
• 10 veckor 5000 kr

Är du pensionär och vill arbeta inom vård och omsorg? Vi erbjuder pensionärer 100% lön för 80% arbete en hel period och minskande om de arbetar mindre än 100%.


Välkommen att söka jobb hos oss!Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg i södra delarna av kommunen. Tjänsterna innebär timvikariat vid behov.

Vi söker dig som vill arbeta inom något av följande område:
• Hemtjänst - Nattpatrull


Arbetstiderna är förlagda nattetid under vardagar och helger.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon utbildning inom vård och omsorg men framförallt att du har ett stort intresse för att hjälpa andra människor i sin vardag.
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, så är det meriterande men har du tidigare jobbat med service och människor och trivs med att hjälpa andra så är det en fin start på ett arbete inom vården och hos oss.

För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort
Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift (motsvarande svenska årskurs 9) då det ingår dokumentationskrav i de flesta rollerna.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta. Du har empati och känner ett värde i att arbeta med människor i behov av omsorg och vård.
I rekryteringen till dessa tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar och kallar på intervjuer löpande.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader. Anställningsbehov under veckorna 23-34

Ansökan

Referensnummer:   C139817

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Ob tillägg tillkommer för nattarbete.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.