Grundskollärare NO åk 4-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra – välkommen till Enköpings kommunala grundskolor!

Munksundsskolan är en skola för alla, där nyfikenhet, glädje och tillsammanskraft utvecklar oss in i framtiden. Vi är Enköpings nyaste skola, centralt belägen med närhet till bibliotek, grönområden och idrottshall. Skolan är modern, byggd och inredd för att skapa en varierande och inspirerande lärmiljö. Den rymmer cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 och i fritidsverksamheten är cirka 220 elever inskrivna. Vi har en lärande organisation där vi arbetar tillsammans i team och lär av varandra.

Vi arbetar:
- målinriktat och formativt
- utifrån varje elevs förutsättningar
- över verksamhetsgränser
- lösningsfokuserat
- ämnesövergripande.

Arbetsuppgifter

Undervisning i åk 4-6
Uppdraget innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplan och lokala styrdokument. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning och du arbetar behovsanpassat, lösningsfokuserat och formativt.

Vi har en organisation och ett arbetssätt som möjliggör arbete i lärande team.
Vi söker dig som trivs med att samarbeta med andra och vill bedriva formativ undervisning med varierande arbetssätt anpassat efter eleverna behov.
Tjänsten består av planering, genomförande och uppföljning av undervisningen och resultat enskilt och tillsammans med årskursarbetslagets kollegium. Du förväntas ha en regelbunden, trygg och tillitsfull kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du har en grundskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i NO i åk 4-6
Du är mål- och resultatorienterad.
Du kan samarbeta, och tillsammans med kollegor, planera, analysera och förbättra verksamheten.
Du kan och vill skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
Du tar egna initiativ och sätter igång aktiviteter.
Du arbetar ämnesövergripande.
Du använder dig av IKT och digitala verktyg i lärandemiljön.
Du är lösningsinriktad, har positiva och höga förväntningar på elevernas förmåga att utvecklas och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt och väl strukturerat.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av stöd.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Ansökan

Referensnummer:   C54684

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.