Förskollärare Fröhuset

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Fröhusets förskola är en Reggio Emilia inspirerad förskola i Kvidinge. Det är tre gamla byggnader som ligger på samma gård med en stor utemiljö. Vi har drygt 100 barn på förskolan i dagsläget. Vi bygger vår verksamhet utifrån förskolans läroplan och Fröhusets gemensamma värdeord. Utifrån vår pedagogiska profil organiserar vi verksamheten i så åldershomogena grupper som möjligt. Detta innebär att varje läsår utformas miljöerna efter den nya barngruppens intressen och nyfikenhet. Personalen som arbetar i e olika barngrupperna finns i störa möjliga mån med i samma grupp från det att barnet börjar i förskolan till nästa verksamhetsområde tar vid.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är engagerad och stolt och brinner för yrket. Att vara aktiv och delaktig det pedagogiska arbetet mi varje barns vardag med utgångspunkt i förskolans läroplan. Du som förskollärare ansvara tillsammans med ditt arbetslag för ett kontinuerligt och systematisk kvalitetsarbete där pedagogisk dokumentation, reflektion och diskussion är tre viktiga delar. Att tillsammans med personalen på förskolan, barnen samt vårdnadshavarna arbeta för att vi tillsammans har en trygg och omsorgsfull och rolig verksamhet som utvecklar och stimulerar alla sinnen alla dagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarutbildning, gärna med specialpedagogisk inriktning och som har ett stort intresse för Reggio Emilia inriktningen. Har du extra intresse eller utbildning inom någon estetisk verksamhet sätter vi stort värde på det. En glad och flexibel kollega med mycket engagemang och samarbetsvilja önskas.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-28

Vår nuvarande kollega slutar den 25/2. Vi ser gärna en ny kollega i anslutning till detta datum.
Det går utmärkt att arbeta deltid på denna tjänst
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1082152

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Vi erbjuder trevliga kollegor, kompetensutbildning på vetenskaplig grund och en väldig hög förskollärartäthet. Frukt, kaffe, digitala verktyg och överdragskläder erbjuds. samt 8 kompetensutbildningsdagar per läsår

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.