Yrkeslärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en Yrkeslärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa våra elever i programmets yrkeskurser samt servicekunskap tillsammans med yrkesämneskollegerna. Även mentorskap för elever på RL ingår, där man har kontakt med elever och vårdnadshavare. Tillsammans med övriga kollegor ingår du i ett arbetslag som verkar för elevers kunskapsutveckling och skolans utveckling mot gemensamt uppsatta mål.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare inom RL. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Det är positivt om du tidigare haft hand om elever på APL/ lärling och varit handledare. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling. Du har god samarbetsförmåga och kontakter i branschen. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit.

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-08-09 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1123209

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!