Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog till Norra rektorsområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem, alternativt har en annan utbildning med inriktning mot barn och utbildning till Norra rektorsområdet i Askersunds kommun. Norra rektorsområdet består av två F-6 skolor med fritidshem, en i Rönneshytta och en i Åsbro, samt ett fritidshem i Snavlunda.

Som fritidspedagog inom Norra området utvecklar du tillsammans med kollegor de bästa förutsättningarna i verksamheten för våra elever. Du samverkar med vårdnadshavare och personal på förskola, fritidshem och skola och driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna. Arbetsuppgifterna består av att planera, genomföra samt skapa en trygg och lärorik miljö utifrån läroplanen där eleverna, deras lärande och utveckling står i centrum. Som fritidspedagog har du ansvar både enskilt och tillsammans med arbetslaget för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Du känner dig trygg i din yrkesroll och i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för all personal inom fritidshemmet, dels inom Norra rektorsområde, dels i hela kommunen.

Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdsbidrag varje år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen. Du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt och bidrar till utvecklingen av fritidsverksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

Intervju och tillsättning sker kontinuerligt under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   BOUNORRA 1/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper.