IT-tekniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Malung-Sälens kommun står inför en förändringsresa kring IT-enhetens leverans och stöd till verksamheten. De kommande åren kommer stort fokus ligga på förändring av IT-verksamheten och det finns stora möjligheter till utveckling och att arbeta i en framåtriktad organisation. Vårt IT-landskap ska moderniseras, delar av Bas-IT ska outsourcas och arbetssätt inom IT-förvaltning och projektstyrning ska utvecklas. IT-enheten ska arbeta mer verksamhetsnära och stötta verksamheten från behov till avveckling. IT-enheten består idag av 7 medarbetare och behöver nu förstärkas med en IT-tekniker.

Vi söker dig som vill arbeta med att förvalta IT tillsammans med verksamheten och ta nästa steg i kommunkoncernens digitaliseringsresa.

Du kommer att arbeta med förvaltning av både infrastruktur och applikationer inom hela kommunkoncernen med ett primärt ansvar för det kommunala vatten- & avfallsbolaget. Uppdraget innebär allt från montage ute i verksamheten till IT-förvaltning efter förvaltningsplaner. Du kommer även leda och delta i mindre projekt tillsammans med såväl beställare som arbetsgivare.

B-körkort är ett krav.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras. Du måste vara svensk medborgare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service, förvaltning och som trivs med att arbeta i en föränderlig organisation. Du förstår IT och industriell IT, digitalisering och har kanske ett par års erfarenhet av IT-support, servicedesk eller motsvarande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, flexibel och lyhörd inför organisationens behov och har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hålla IT och verksamheten förvaltad, säker och effektiv samt att du är tydlig och kommunikativ. Du är serviceinriktad. Har initiativförmåga och tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande är:
• Relevant universitets- eller högskoleutbildning
• Förståelse för IT och digital industriautomation
• Erfarenhet av IT-förvaltning och servicedesk
• Erfarenhet av kommunikationslösningar inom IT
• Erfarenhet av arbete med IT- och informationssäkerhet

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning tillämpas

Ansökan

Referensnummer:   A1143852

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.