jobb just nu!

Legitimerad lärare i fysik och matematik på gymnasienivå

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker legitimerad lärare i fysik och matematik till Torsbergsgymnasiet.

Arbetsuppgifter

Undervisning på Torsbergsgymnasiets internationella program. I tjänsten ingår även undervisning på IM.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i engelska krävs. Erfarenhet av undervisning i IB (International Baccalaureate) samt ev IB-utbildning är en fördel.
Att du är ett gott föredöme för vår skola och våra elever tar vi för givet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tidsbegränsad till: 2020-02-11

Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Ansökan

Referensnummer:   A883435

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!