Elingenjör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill DU vara med och utveckla organisationen Regionfastigheter inom Region Kronoberg? Då har vi den perfekta utmaningen för dig.

Vi söker nu en elingenjör till vår projektorganisation med inriktning mot stora byggprojekt. Du utgår från Centrallasarettet i Växjö, men uppdraget innefattar hela regionen samt de många nybyggnadsprojekten.

Byggprojekt är en avdelning inom Region Kronoberg som ansvarar för de stora byggprojekten. Vi ska aktivt stödja regionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler, hög driftsäkerhet, god miljö och service. Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre. Region Kronoberg äger idag fastigheter på åtta orter i Kronobergs län, med en total area på ca 290 000 kvm.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

I uppdraget som elingenjör inom Region Kronoberg kommer du att ansvara för och bevaka teknikutveckling inom elområdet. Du kommer att arbeta med frågor som rör ställverk, reservkraft, UPS, belysning samt olika teleprojekt.

Arbetet innefattar projektledning av viktiga el och telefrågor i olika typer av projekt. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan. Du ingår i ett team om andra projektledare och rapporterar till avdelningschef Byggprojekt.

Du kommer att samarbeta med flera olika verksamheter inom Region Kronoberg och andra aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom elkraft eller har en likvärdig utbildning, du har flerårig och bred erfarenhet av projektledning av el-frågor inom entreprenad- eller konsultverksamhet.

Meriterande är erfarenhet av elkraft inom låg och högspänning inom elkraft samt el och telesystem inom vården. Det är även meriterande med erfarenhet av offentliga upphandlingar inom LOU.

Du är affärsmässig, kvalitetsmedveten, strukturerad och har förmåga att utrycka dig tydligt på svenska i tal och skrift. Du har även goda ledaregenskaper med förmåga att fatta beslut och driva projekt framåt med respekt för mål, budget och samverkande parter.

Resor ingår i tjänsten och B-körkort är därför ett krav.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   RGS 54/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi planerar att hålla intervjuer 16 & 17 januari 2023

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.