Vikarie i Time Care Pool - kök och måltidsservice

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsuppgifter

Barn- och utbildningsförvaltningen söker korttidsvikarier som med kort varsel vill vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Som korttidsvikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola och skola. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter. Arbete i skol- och förskolekök innebär att du hjälper till med matlagning, förbereda sallader, serverar och diskar. Arbetet kan innehålla städuppgifter i både kök och lokal.

Som korttidsvikarie uppger du vilka dagar och tider du vill arbeta i vårt vikariehanteringssystem med hjälp av din mobiltelefon eller dator. Din tillgänglighet matchas sedan mot arbetsplatsernas vikariebehov. När du blir bokad på arbete bekräftas det med ett SMS. Dina arbetstider varierar beroende på verksamheternas behov. Du är garanterad minst 4 timmars arbetstid de dagar du arbetar.

Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra förskolor och skolor.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För arbete som kock krävs att du har kockutbildning alternativt utbildning inom kök/storhushåll. För måltidsbiträde krävs restaurangutbildning/måltidsbiträdesutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med specialkost och hygien.

Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du kan arbeta ungefär två gånger i veckan eller mer.

Vi begär alltid referenser och ett giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister från alla sökande som blir aktuella för intervju. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister beställer du från;

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Håll utkik i din inkorg då våra rekryterare i första hand återkopplar via e-post.

Ansökan

Referensnummer:   A986491

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb