jobb just nu!

Vi söker semestervikarier sommar 2019, lokalvårdare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Totalt är vi ca 70 medarbetare inom avdelningen för måltider och lokalvård. Måltidsenheten och enheten för lokalvård leds av två enhetschefer.

Enheten för lokalvård består av ca 30 medarbetare som tillsammans städar kommunens fastigheter inom skola, förskola, vård- och omsorg, men även bibliotek, fritidsanläggningar, kontorslokaler, olika personalutrymmen, offentliga toaletter mm. Från 2 januari 2019 kommer vi också utföra all städning av allmänna ytor hos det kommunala bostadsbolaget Göingehem.

Målet för lokalvården är att alla ska kunna vistas i lokalerna och må bra. Vi arbetar för att använda hållbara arbetsmetoder ur såväl miljö och ergonomiska som ekonomiska perspektiv. Att tillhandahålla en bra teknisk utrustning för lokalvården är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Semestervikariat i lokalvården under perioden juni-aug 2018.

Vi tillämpar löpande rekrytering så lägg in din ansökan direkt om du är intresserad!

Daglig lokalvård av kommunens fastigheter såsom förskolor, skolor & kontor samt övriga lokaler i kommunal verksamhet.

Städning av allmänna ytor i lägenhetsfastigheter. Lokalvård i entréer, trappor, hissar, allmänna gångar i källare och loftgångar, tvättstugor samt vissa kontor mm.

I något fall kan vissa köksuppgifter ingå på del av tjänst.

Att ge den bästa service åt våra kunder ser vi som en grundläggande uppgift.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år.

Du bör ha godkänd gymnasieutbildning eller motsvarande. Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare, då gärna inom liknande verksamhet.

Erfarenhet av trappstädning är meriterande.
Har du dessutom erfarenheter av fönsterputs, flyttstädning och storstädning så är det positivt.

Har du genomgått utbildning och är certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY-utbildning, alternativt PRYL, eller har annan likvärdig utbildning är det meriterande. Likaså är det fördelaktigt om du har utbildning och praktisk erfarenhet av golvvård och kombimaskiner.

Vi vill att du är serviceinriktad och trivs med att ha frihet under ansvar. Du som söker bör därför vara strukturerad, flexibel och miljö- och kvalitetsmedveten och kan planera dina arbetsdagar självständigt.

Krav på B-körkort för manuellt växlad bil då lokalvården verkar i många lokaler inom hela kommunen.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister (442.5) att göras eftersom vår verksamhet bl a pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

190816 eller enligt överenskommelse. 190617 eller enligt överenskommelse.
50-100%

Ansökan

Referensnummer:   A837014

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Arbetstiden inom lokalvården börjar oftast tidigt, ca kl.06.00.

Övrigt

Vi vill helst anställa personer som önskar arbeta under hela semesterperioden. Har du önskemål om ledighet under perioden, så ange detta redan i din ansökan. Vi vill även att du anger önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Semesterperioder v25-28 och v29-32. Introduktion och bredvidgång sker vecka 24-25, och ev behöver vi någon vikarie även v33-35.
Vid behov kan eventuellt fortsatt timvikariat erbjudas efter semesterperioden.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.