jobb just nu!

Systemansvarig Länstrafiken Kronoberg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Länstrafiken Kronoberg är en förvaltning inom Region Kronoberg. Vårt uppdrag är att bidra till goda resmöjligheter i länet genom att erbjuda en väl fungerande kollektivtrafik. Länstrafiken utför över 10 miljoner resor om året och vårt övergripande mål är att vi ska få fler och nöjdare kunder.

Nu söker vi en systemansvarig. Vi som jobbar på trafikavdelningen är ett engagerat gäng på 12 personer, vi samarbetar tätt i team inom vår enhet och vi strävar alltid efter att vara en riktigt bra arbetsplats. Arbetet är på dagtid men det förekommer även kvälls- och helgarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för systemförvaltningen av Länstrafiken Kronobergs biljett- och betalsystem. Ansvara för integrationer och API mellan kanaler och system, betalflöden och betalväxlar. Arbeta operativt med ansvar för felsökning, koordinering och uppföljning av säljsystemen. Säkerställa att det finns rutiner för utbyte av felaktiga försäljningsenheter och att dessa efterföljs samt SLA-uppföljning mot leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Teknisk erfarenhet inom IT-infrastruktur och systemadministration.
Erfarenhet av projektledning och erfarenhet av PM3 och ITIL är meriterande.

Du är analytisk, noggrann, lösningsorienterad, lätt att samarbeta och bra på att skapa goda relationer. Snabb på att diagnostisera tekniska problem och hitta lösningar på dessa.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   LTR 6/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.