jobb just nu!

Malung-Sälens kommun söker sommarvikarier inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen som öppnar 2019.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Inom Socialförvaltningen är vår huvuduppdrag att arbeta med människor i behov av stöd, hjälp och omvårdnad för att hantera sin vardag. Hos oss arbetar vi både direkt i människors hem men också på särskilda boenden och i daglig verksamhet.

Som sommarvikarie hos oss erbjuder vi dig en omväxlande arbetsmiljö samt ett socialt och meningsfullt arbete.

Vi söker nu dig som vill arbeta som vårdbiträde, personliga assistent, boendestödjare eller undersköterska under vår ordinarie personals semester sommaren 2019, framförallt under veckorna 24-33.

Följande enheter söker sommarvikarier:
- Orrmyrgården
- Malungs Vårdhem
- Skålmogården
- Bompabacken
- Hemtjänsten norr
- Hemtjänsten söder
- LSS, socialpsykiatri, personlig assistans samt dagverksamhet för äldreomsorg

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år. För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort samt tillgång egen bil.

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete med människor.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta.

Anställningens omfattning

Introduktion för arbete som sommarvikarie sker innan semesterperioderna startar.

Ansökan

Referensnummer:   A651570

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Vissa arbeten omfattas av registerkontroll, på uppmaning ska det kunna lämnas till ansvarig chef.

Vi tar enbart emot ansökningshandlingar via offentligajobb.se vilket innebär att vi INTE tar emot ansökningar via telefon, e-post eller per brev.

Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryeringssajter och liknade.

Har du problem med att registrera din ansökan? Kontakta supporten via: http://www.offentligajobb.se/Public/Contact.aspx