jobb just nu!

Utvecklare Digitala Kanaler

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, massagesubvention, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar, avtalstimmar samt arbetstidsförkortning.

Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här.

På CSN:s IT-avdelning är vi stolta över att leverera kundanpassade och moderna IT-lösningar för att göra studier möjligt. Vår avdelning består av cirka 140 medarbetare som jobbar nära varandra i olika team. Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra och tar oss an våra uppdrag med stor öppenhet och engagemang. På CSN brukar vi säga att det finns en särskild CSN-anda och den märks tydligt här hos oss på IT-avdelningen!

Arbetsuppgifter

I gruppen Digitala Kanaler utvecklar vi csn.se, appar, andra websajter och CSNs prisbelönade intranät. Vi behöver fler duktiga utvecklare som vill vara med och göra studier möjligt!

CSN genomgår en stor teknisk förändring då vi går från stordator till Java; mot DevOps hållet; och på webbsidan går vi mot ett ramverk baserat på JavaScript. Vi har i vårt uppdrag på Digitala Kanaler att vara innovativa och främja att CSNs teknikval håller i tiden, så har du intresse kring att vara med och utveckla och förbättra både verksamheten och produkter så är det meriterande!

Vi söker en kollega/kompis som tycker det är roligt att jobba i team, arbetar lyhört med andra och har ett tillmötesgående beteende. Du får gärna vara kreativ och ha nytänkande idéer. Förstår du vikten av god kommunikation och kan snacka kod med olika människor med varierande teknikkunskaper så kommer det underlätta för dig och oss.

Kvalifikationer

Du har som lägst en kandidatexamen med IT-inriktning, t.ex. inom datateknik, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer motsvarande

Du har erfarenhet av att arbeta med agil systemutveckling och har därmed stor förståelse för utvecklingsarbetets alla faser.

Är du den duktiga utvecklare vi söker lär du dig snabbt ny teknik, men för att gå vidare i processen så måste du ha erfarenhet av/känna till nedanstående tekniker;

• REST/SOAP API
• JSON/XML
• JavaScript-ramverk (tex Angular)
• Node.js
• Java EE/SE
• Java Webcontainer(Servlet/JSP/Filter m.m.)
• Tillgänglighet (WCAG)
• CMS (CSN använder SiteVision)
• SQL

Det är meriterande om du;

• har erfarenhet av SSO Lösningar
• har erfarenhet av MVC Ramverk (t.ex JSF, Spring, Struts)
• har erfarenhet av JMS/MQ
• har erfarenhet av apputveckling
• arbetar POC-orienterat för att ta fram riktlinjer som stödjer utvecklingsarbetet
• är intresserad av UX och användbarhet
• är intresserad av grafisk design och den typen av uppgifter

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och ha förmågan att ta del av dokumentation samt uttrycka dig i tal på engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då kunskap är något vi lär oss varje dag, det tar längre tid att "lära upp" en personlighet :)

Ansökan

Referensnummer:   C27729/2019

Gör ansökan

Övrigt

Ansökan utan CV och personligt brev - på CSN bryr vi oss om din tid. Du är därför välkommen att söka genom att istället svara på ett antal utvalda frågor!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsprov och arbetspsykologiska tester kan komma att användas som en del i rekryteringsprocessen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet och kontrollverktyget Verifiera för att säkerställa att aktuella kandidater har en bakgrund förenlig med den aktuella tjänsten. Alla dina uppgifter sparas på ditt kandidat-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693.

Varmt välkommen med din ansökan!