jobb just nu!

Löpande vikarier till Bemanningsfunktionen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I Östra Göinge kommun har vi en bemanningsfunktion som arbetar i hela kommunen mot olika verksamheter. Bemanningsfunktionen fungerar som ett stöd till alla kommunens verksamheter utifrån deras behov. Vi har ett stort kundfokus och kunden för oss är hela organisationen. Det är ett intressant och mångfacetterat arbete där du har stor möjlighet att påverka vad du vill arbeta med, hur mycket du vill arbeta och när du vill arbeta.

Kommunens värdegrund är öppenhet, engagemang och ansvar. Detta betyder för bemanningsteamet:
* Vår förmåga att utmana oss själva till att använda vår kompetens så att verksamheternas behov alltid är i centrum.
* Att vi finns tillgängliga när kunden har behov och att det stöd som levereras uppfyller kundens förväntan.
* Engagemang genomsyrar hela vår verksamhet genom att alltid ha det bästa för kommunen, dess verksamheter och "Göingebon" i fokus.

Arbetsuppgifter

Bemanningsenhetens uppdrag är att med kort varsel rycka in när någon av den ordinarie personalen är frånvarande eller man behöver extra personal. Vi hjälper hemtjänsten, särskilt boende, LSS, förskolan, lokalvård, kost samt kundtjänst med olika typer av uppdrag och anställer därför personer med olika kompetenser.

Att arbeta för Bemanningsenheten innebär att du kan prova olika verksamheter och knyta värdefulla kontakter. Även du som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av studierna är välkommen till oss.

För att trivas hos oss måste du kunna ta egna initiativ på din tillfälliga arbetsplats och vara flexibel.

Om du kallas till intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg och examensbevis.

För att få anställning inom vissa av våra verksamheter som är i eller knutna till skola eller förskola måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Om det blir aktuellt för anställning vägleder vi dig för rätt utdrag.

Vi tar löpande emot intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss. När vi fått in din intresseanmälan matchar vi din kompetens utifrån ställd kravprofil och behovet i verksamheterna. Vi kontaktar dig via telefon för att inleda en rekryteringsprocess om det skulle vara aktuellt.

Vi erbjuder ett omväxlade, utvecklande och ansvarfullt arbete.

För att vi ska kunna få en tydlig bild av dig och din kompetens ber vi dig vänligen att skriva ett CV och personligt brev som gör detta möjligt för oss.

Kvalifikationer

- Dokumenterad utbildning, det är ett krav att du har minst gymnasieutbildning.
- Yrkeserfarenhet inom de områden vi söker är meriterande
- Datorvana
- God förmåga att ta del av och uttrycka sig i tal och skrift på svenska
-Körkort behörighet B krävs för anställning i vissa av våra verksamheter

Som person krävs att du är serviceinriktad, stabil och har gott omdöme.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A842541

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Oregelbunden arbetstid, dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Intermittent anställning/timavlönad.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval, när behov uppstår.

Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.