jobb just nu!

Arbeta som vikarie inom Stöd och Omsorg sommaren 2020? -Vi ger dig mera!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Till sommaren 2020 söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb!
Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss.

Hos oss jobbar du med äldre människor eller med personer med funktionsnedsättning, i deras hem eller på boenden. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor.

Vi erbjuder:
• Betald introduktion i samband med att du börjar din anställning hos oss.

• Konkurrenskraftiga löner.

• Möjligheten att börja arbeta redan under våren, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren.

• En givande tid och ett stärkt CV där du samlat på dig värdefulla yrkeskunskaper, lärt dig ny teknik och nya dokumentationssystem. Kanske kommer du också haft en medicindelegering.

• Efter avslutad tjänstgöring garanterar vi att du får ett skriftligt omdöme från din enhetschef och att chefen kan ställa upp som referens.

• Arbete i en fantastisk miljö. Vi är en skärgårdskommun med enastående natur belägen utmed E22 med en restid på cirka 45 minuter ifrån Norrköping. Kommunen har cirka 7900 invånare och är klassad som en fairtrade stad.

Kom och jobba hos oss i Valdemarsviks kommun
- Vi ger dig mera!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun.
Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden, gruppbostäder samt personliga assistenter i kommunen söker vi:
Undersköterskor
Vårdbiträden
Vårdare
Skötare

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare och har goda referenser är även det meriterande.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.

För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år.

Din svenska är god både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation.

B-körkort erfordras för arbete inom hemtjänsten och inom stöd till funktionsnedsatta. Ange i din ansökan om du har körkort.

Ansökan

Referensnummer:   700e/2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Lön enligt avtal med Kommunal Öst

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I frågeformuläret som är kopplat till ansökan besvarar du bl.a. om du vill arbeta hel- eller deltid, dag- eller natt samt inom vilken typ av verksamhet du helst vill arbeta.

Inkomna ansökningshandlingar behandlas och urval till intervjuer görs löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med att ansöka!
Vi prioriterar de som väljer att jobba hela semesterperioden, sammanhängande 8 veckor.

Vi ser helst att du ansöker digitalt via denna annons, men möjlighet finns också att skicka in en ansökan på papper. Skicka den då till:
Sektor Stöd och Omsorg, Ansökan ref 700e/2020, Valdemarsviks kommun, 615 80 Valdemarsvik.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Valdemarsviks kommun tillämpar rökfri arbetstid.