jobb just nu!

Lärare i teater

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en lärare i teater till Torsbergsgymnasiets estetiska program.

Arbetsuppgifter

Att undervisa i teater på Torsbergsgymnasiets estetiska program. God samarbetsförmåga krävs då mycket av arbetet sker i projektform. Du kommer att driva, genomföra och leda treornas musikdramatiska slutproduktion samt tvåornas musikalredovisning.
I tjänsten ingår även undervisning i flera teaterkurser samt en teaterkurs kurs på Höghammars gymnasiesärskola.

Kvalifikationer

Legitimerad teaterlärare eller teaterpedagog. Kunskap i musik och dans är meriterande.
Att du är ett gott föredöme för vår skola och våra elever tar vi för givet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Deltid 75 %

Ansökan

Referensnummer:   A885358

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!