Sjuksköterska till rehabiliteringsklinikens smärtenhet!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till rehabiliteringskliniken i Växjö!

Rehabiliteringskliniken är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation eller multitrauma.

Till smärtenheten söker vi nu en sjuksköterska som vill stärka vår enhet genom att ha en koordinerande roll i form av planering och administration utöver patientarbete. Smärtenheten är en mottagning för personer med långvarig benign smärta som är i behov av specialiserad bedömning och rehabilitering. Vår styrka är vi arbetar tvärprofessionellt med personcentrerad vård. I teamet ingår även, förutom sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, läkare, arbetsterapeut, psykolog och sekreterare. Smärtenheten är uppbyggd på två program där patienten antingen går individuellt eller ett gruppbaserat program.

Med goda utvecklingsmöjligheter och gott samarbetsklimat erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats precis intill sjön Trummen i Växjö. Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer spänna över flera intressanta områden! Du kommer ha en samordnande roll i teamet samt vara platskoordinator. Utöver det har du patientkontakt och är rehabiliteringskoordinator.

I den samordnande rollen, kontrollerar du och följer upp att patienterna har en rehabiliteringsplan och att rehabiliteringsprocessen fortlöper, samt organiserar och planerar konferensmöten så de blir effektiva.

Som platskoordinator planerar och administrerar du kring patientflödet i samarbete med chef och sekreterare på enheten.

Du kommer också ha patientkontakt och kartlägga levnadsvanor, förväntningar och mål samt även medicinska åtgärder hos våra patienter. Vid behov medverkar du vid besök hos läkare, tex när uppföljningar och behandlingar planerar att genomföras och följas upp av smärtenheten.

Slutligen innebär tjänsten att som rehabiliteringskoordinator samverka och samordna internt, erbjuda individuellt anpassat stöd till patienter samt samverka externt i sjukskrivningsprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du specialistutbildning inom psykiatri eller anestesi alternativt erfarenhet från arbete på smärtenhet, är det extra meriterande för oss. Du bör trivas med att arbeta med samordning och vi ser det som värdefullt om du är strukturerad och kommunikativ, och har samordningserfarenhet med dig från tidigare arbete.

Sist men inte minst så är du en nyfiken och engagerad lagspelare som gillar att tänka nytt och inte är rädd för förändringar. Vi har nämligen många spännande utmaningar framöver. Digitalisering, nya arbetssätt och omställning till den nära vården. En resa vi hoppas du vill vara med på. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 80/22

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.