Musiklärare till Enebackeskolan, Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Välkommen till Enebackeskolan - skolan som arbetar för att sätta eleven i första rummet!

Vi är en F-6-skola placerad i centrala Höör som nu söker en musiklärare som vill ta en aktiv del i skolans och elevernas utveckling. För ett år sedan fick skolan en helt ny musiksal som ligger i direkt anslutning till personalrum och flera klassrum.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för musikundervisningen i åk 4-6 men också ha viss klassundervisning i något ytterligare ämne i åk 6. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare alternativt dig som har en pedagogisk utbildning med stort intresse och kunskap om musik. Du har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga, tar stort eget ansvar för elevernas måluppfyllelse samt har god förmåga att dokumentera elevernas lärande.

Stor vikt fästes vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Ansökan

Referensnummer:   147/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.