Administratör med ansvar för schemaläggning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en skoladministratör till Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Söker du ett utmanande och spännande arbete inom skoladministration? Då kan vi ha den perfekta möjligheten för dig!
Vi letar efter en flexibel och mångsidig medarbetare som kan hantera flera projekt samtidigt som du vill bli en del i vårt administrativa team.
Som administratör på Hälsinglands Utbildningsförbund samarbetar du med enhetschef/rektorer, lärare och förbundskansliet som deras administrativa stöd. Vi arbetar med gymnasieskola och sköter bland annat fakturor, elev- och personalresor, personaladministrativa uppgifter, elevadministration, betygshantering samt arkivering av dokument. Som skoladministratör hos oss är det av stor vikt att du har goda kommunikationsfärdigheter, både i tal och skrift, samt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Vi ser även att du är en person som är tålmodig, har förmåga att prioritera och är lösningsfokuserad. En huvuddel i det här uppdraget är tjänsteplanering tillsammans med rektorerna och schemaläggning för Torsbergsgymnasiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har för uppdraget lämplig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Du har 3 - 5 års erfarenhet av att arbeta med administration, ekonomi och schemaläggning eller liknande arbetsuppgifter.

Du behöver ha mycket goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.
Viktigt är stresstålighet och kunna hantera perioder av högre arbetsbelastning.

Meriterande är om du arbetat i Medvind, Personec P, Skola 24 och Skolplatsen.
Kunskap och erfarenhet om arbete i offentlig förvaltning är också meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-15

Beroende av din erfarenhetsbakgrund kan anställningen komma att inledas med en provanställning.

Ansökan

Referensnummer:   A1258280

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!