Timvikarie till LSS-verksamhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter

I Uppvidinge kommun finns 4 gruppbostäder belägna i Lenhovda, samt en servicebostad. I varje bostad bor 3-6 personer, alla med olika funktionsnedsättningar och med skiftande behov av stöd och hjälp.

Arbetet som vårdare är mycket variationsrikt och du kommer att arbeta med människor som är beroende av dig i det dagliga livets alla situationer.

Vi vill att du är positiv, ansvarstagande och lyhörd för andra människors känslor och behov. Du tycker om att arbeta i grupp såväl som självständigt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning och att du fyllt 18 år och har körkort.

Rekrytering till tjänsterna sker löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Timvikarie.

Ansökan

Referensnummer:   A1023176

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Avtalsenlig lön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag, vaken natt eller jourpass.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.