jobb just nu!

Specialpedagog/speciallärare 100% Kvidingeskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta mot förskoleklass, år 1-3 samt ingå i lågstadiets arbetslag. Du arbetar parallellt/tillsammans med mellanstadiets specialpedagog och är en del av skolans elevhälsoteam. Du kommer genom handledning, undervisning, pedagogiska utredningar samt pedagogiskt utvecklingsarbete vara en garant för elever i behov av särskilt stöd och inkluderade lärmiljöer. Du är en del av kommunens övergripande nätverk för specialpedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialpedagog/speciallärarexamen och är utbildad lärare med legitimation samt erfarenhet av specialpedagogiskt arbete med elever. Våra förväntningar är att du som söker har god förmåga till relationsskapande med elever, vårdnadshavare samt kollegor. Du kan skapa tillit, trygghet och är en god lagspelare. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap, relationellt förhållningssätt samt gott bemötande, med strävan efter att skapa goda inkluderande lärmiljöer. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift, vara stöd i specialpedagogiska frågor till kollegiet samt bedriva skolutveckling tillsammans med skolledning och vår specialpedagogen på mellanstadiet.
Vi söker dig som har specialpedagog/speciallärarexamen och är utbildad lärare med legitimation samt erfarenhet av specialpedagogiskt arbete med elever.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A979391

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med förmåner, erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.