jobb just nu!

Huvudregistrator

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som huvudregistrator på CSN innebär ditt uppdrag att ha en samordnande funktion av registratur och arkiv.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat registrering av inkommande ärenden/handlingar samt fördelning, avslut och arkivering av ärenden i CSN diarium. I arbetet ingår även att utforma riktlinjer, utveckla ett standardiserat arbetssätt och säkerställa kompetens inom området. Arbetet kommer att vara såväl operativt som strategiskt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom området arkiv-informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete med registratur och arkiv samt goda kunskaper i offentlighet och sekretesslagen.

Du har god datavana och kunskaper i MS Office, företrädesvis Word, Outlook och Excel samt kan hantera olika dokument- och ärendehanteringssystem för registraturer. Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat på en statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet och har förståelse för klassificeringsstruktur och dokumenthanteringsplaner. Kunskap i digitalt dokument- och ärendehanteringssystem och ärendeprocess inom offentlig verksamhet är också meriterande.

Som person tar du ansvar för din uppgift, strukturerar och driver dina processer framåt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt förändra sitt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Arbetar bra med andra, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt, lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-04-20

Ansökan

Referensnummer:   C21851/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693.

Varmt välkommen med din ansökan!