Undersköterska till Wasagården avdelning Hillersro

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Vi söker nu en undersköterska till avdelningen Hillersro på Wasagården.
På Wasagårdens vård- och omsorgsboende finns det totalt 85 platser fördelat på demensboende, vårdboende och korttidsboende. Vi erbjuder exempelvis vardagsaktiviteter, hemtrevlig boendemiljö, trivsamma måltider och mycket utevistelse för de boende.

På avdelningen Hillersro finns 8 platser för personer med demensproblematik. På avdelningen arbetar 6 stycken medarbetare på schema med dag- kvälls- och helgtjänstgöring. Som personal på Hillersro är det viktigt att vara intresserad och engagerad i arbetet med personcentrerad omvårdnad. Som personalen får du kontinuerlig handledning och utbildning.

Vårt övergripande mål är att ge en god vård och omsorg genom personcentrerad omvårdnad. Detta vill vi uppnå genom exempelvis upprättande av levnadsberättelser och genomförandeplaner för de boende samt arbete med BPDS-registret.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som undersköterska och utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljöarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med enhetschef och kollegor kommit överens om på verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du är specialistutbildad/har annan utbildning inom demens samt tidigare erfarenhet av arbete på demensavdelning.

Du är initiativrik och lyhörd för brukarens behov och känner en självklar respekt för andra människor och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Dina kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Du är trygg i dig själv och tar ansvar för din uppgift. Du har en positiv inställning, samt ser som ditt självklara att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Det är meriterande om du har vana att arbeta med kvalitetsregistren Senior Alert och BPSD-registret.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-17

Tidsbegränsad till: 2022-09-30

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   75/2021

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.