Speciallärare till Gylle 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi utökar nu vårt specialpedagogiska team och söker dig som är speciallärare.

Vi på Gylle skola arbetar målmedvetet för att eleverna ska nå sin fulla potential och sina mål. Här har under många år skapats en trygg och stadig grund för väldigt många elever.

Vi har en trygg struktur för våra elever där du som personal får samarbeta och utveckla ditt arbete tillsammans med dina kollegor.

På Gylle skola strävar vi efter att alla våra elever ska bli sedda, hörda och inspirerade till lärande och utveckling. Vi vill ge elever och personal en trivsam arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och visa respekt för varandra och människors olikheter. Därför har lärarna och eleverna tillsammans på skolan utarbetat ett gemensamt förhållningssätt för hur vi vill ha det på skolan, exempelvis hur lektioner ska starta, allt för att skapa en trygg och igenkännande miljö oavsett vilket klassrum eleven befinner sig i.

Just nu byggs "Nya Gylle skola" och vi kommer etappvis att få nya och moderna lokaler där du som speciallärare tillsammans med elevhälsan kommer att få en viktig och spännande roll med att utforma våra nya lärmiljöer.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Gylle skola kommer Du att ingå i skolans elevhälsoteam. Du ska i nära samarbete med skolledningen, elevhälsoteamet och lärare driva utveckling av undervisningen med målet att förbättra elevernas måluppfyllelse. Du driver och verkar i olika stödjande åtgärder särskilt för elever i behov av stöd. Du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen.

Du har vana och erfarenhet av att arbeta med hela processen från kartläggning till uppföljning, analys, på individ- grupp och organisationsnivå samt dokumentation av denna process.

Som speciallärare kommer du att arbeta med elever individuellt och i grupp och kommer att tillsammans med vår specialpedagog jobba med våra lärare för utveckla arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd.

Vi ser gärna att du har inriktning mot läs- och skrivsvårigheter men det är inget krav.

Tjänsten på skolan är ny och du kommer därmed ha stora möjligheter att utveckla rollen tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med speciallärarutbildning. Du har en fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, digitala såväl som andra lärverktyg och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument.
Du har en gedigen arbetslivserfarenhet med inriktning på det specialpedagogiska arbetet och har ett genuint intresse av att arbeta med elevernas utveckling och måluppfyllelse. Du har mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.

Du är strukturerad och har en hög vilja av att arbeta i team samt intresse av utvecklingsarbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, din kompetens och vi vill att du känner igen dig i följande:

- Lösningsfokuserad
- Självgående
- Ansvarstagande
- Social och utåtriktad
- Flexibel
- Gillar att arbeta i team

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning
att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1041471

Gör ansökan

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.