Förskollärare till förskolan Bolbyn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som förskollärare kommer du tillsammans med kollegor, pedagogisk utvecklare och rektor ansvara för att leda och utveckla undervisningen på förskolan. Du ingår i nätverk för områdets förskollärare och genom det får du intern fortbildning samt möjlighet till kollegialt lärande. I ditt uppdrag ingår det att kunna hålla pedagogiska diskussioner även utanför sin avdelning då vi ser förskolan som ett arbetslag. Du förväntas även att driva förskolans systematiska kvalitetsarbete för en högre måluppfyllelse tillsammans med kollegor på din avdelning. Vi ser gärna fortsatt samverkan mellan förskollärare från olika avdelningar och båda förskolorna även på den egna reflektionstiden som är schemalagd samma dag och tid för alla förskollärare i området.

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning eller har du uppnått 180hp/210hp av din utbildning till lärare lägre åldrar inriktning 1-5 år, är du också välkommen att söka så att vi kan diskutera en kommande anställning. För tillsvidareanställning krävs LEGITIMATION MED BEHÖRIGHET FÖR FÖRSKOLAN samt utdrag ur Rikspolisens belastningsregister.

Om du har annat modersmål än svenska är det viktigt att Du har en svenska B-utbildning och att du kan uttrycka Dig grammatiskt riktigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn i grupp och att du har arbetat med barn med särskilda behov, då det är viktigt för vårt arbete med individ och barngrupp. Vidare är det meriterande om du har arbetat med barn från olika kulturer då vi är en mångkulturell förskola.

Vi söker dig som:
- Drivs av en vilja att utveckla utbildningen och gör skillnad för varje barn - varje dag.
- Har god kommunikations förmåga, goda ledaregenskaper samt arbetar strukturerat.
- Har ett lösningsfokuserat arbetssätt och inställd på att samarbeta med alla på förskolan.
- Har lätt för att bygga relationer med både barn och vuxna samt ser allas lika värde.
- Har du VFU handledare utbildning är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1042718

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.