Höörs kommun söker personlig assistent till man i 70-års åldern!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Arbetsuppgifter

Höörs kommun söker nu en personlig assistent till en av våra medborgare. Medborgaren har nedsatt motorik i ben och armar och alla förflyttningar sker med lyft. El-rullstol används både inom och utomhus vilken medborgaren hanterar på egen hand. Kognitivt finns ingen påverkan och medborgaren kommunicerar verbalt utan svårighet.

Du kommer att vara en av två assistenter som arbetar dagtid, även helgtjänstgöring ingår. Uppdraget innefattar att stötta medborgaren i det dagliga med exempelvis matlagning, inköp, personlig omvårdnad, hushållssysslor och träning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med vård och omsorg gärna som personlig assistent. Är du utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har personlig assistansutbildning så är det meriterande.

Dokumentation i form av journalanteckningar, genomförandeplan och avvikelsehantering är en viktig del av arbetet. Du behöver därav kunna hantera olika system för informationsöverföring samt känna dig trygg med att formulera dig i skrift. Vi använder Lifecare som dokumentationsprogram i Höörs kommun.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast, enligt överenskommelse
Tjänstens omfattning är på ca 80 % med delad arbetsinsats i två olika assistansärenden.

Ansökan

Referensnummer:   15/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.