Omvårdnadspersonal till hemvården, sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Att arbeta med vård och omsorg är att göra stor skillnad i människors liv.

Arbetet bedrivs i omsorgstagarens eget hem där du samverkar med andra yrkesprofessioner i form av leg. sjukgymnaster, fysioterapeuter och sjuksköterskor i ett teamarbete med omsorgstagarens behov i centrum.

Som undersköterska eller vårdbiträde inom äldreomsorgen utför du insatser inom personlig omvårdnad så som hjälp med hygien, förflyttning och påklädning samt inom service så som måltider, städ, tvätt och inköp. Du utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation. Du läser och skriver dokumentation löpande i vårt journalföringssystem Lifecare och under sommaren kommer du ta över vissa arbetsuppgifter från ordinarie kontaktman. Kontaktmannaskapet är ett arbetssätt där man har ett särskilt ansvar för en eller flera omsorgstagare.

Vår verksamhet är i gång dygnet runt och du kan välja att arbeta dag och kväll eller natt, alternativt kombinera dag och kvällsarbete med nattarbete. Vanligtvis förekommer helgarbete varannan helg.

Kvalifikationer

Du arbetar i nära samverkan med alla professioner på vårt område, har ett flexibelt tankesätt, är självgående och har initiativförmåga. Du har självklart ett trevligt och professionellt bemötande i dina kontakter såväl inom som utanför organisationen. Du har empati i mötet med andra människor och du har ett genuint intresse för att hjälpa äldre människor i deras vardag. Du har en färdig eller pågående utbildning som undersköterska eller vårdbiträde, alternativt har du tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg.

Du delar givetvis vår värdegrund att varje individ ska bemötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan och du arbetar med att göra vår vision till verklighet: Ge varje dag ett innehåll!

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, och behärskar du ytterligare språk ser vi det som positivt. Du känner dig trygg med att använda dator och mobil som ett dagligt arbetsredskap, specifik erfarenhet av Lifecare är meriterande.

För att arbeta inom hemvård krävs det att du antingen har B-körkort eller kan ta dig fram via cykel.

Anställningens omfattning

Avser perioden v.22-v.36 Tillträde regleras av vem du vikarierar för. Du som ansöker måste ha fyllt 18 år innan anställningens början. Urvalet sker löpande.
Viss möjlighet till heltid

Ansökan

Referensnummer:   A1221900

Gör ansökan

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.