Cirkuspedagog, timanställning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Väx genom skapande! På Kulturgården arbetar vi för en meningsfull fritid med kulturfokus. Vi riktar till unga i åldrarna 11-18 år.

Arbetsuppgifter

Vi söker en cirkuspedagog som kan undervisa en eller två lektioner i veckan under höstterminen 2022 (vecka 35-50) då vår ordinarie cirkuspedagog är tjänstledig. Undervisningen kan förläggas till eftermiddag/kväll på antingen måndagar eller torsdagar.

Kvalifikationer

Du har utbildning och erfarenhet inom cirkus och färdighet inom flera av cirkusens discipliner. Du har förmåga att stimulera och motivera barn och unga. Du är självständig och kan ta egna initiativ till utveckling av undervisningen. Du har god samarbetsförmåga och god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar, kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-29

Ansökan

Referensnummer:   75/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Kvällstid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.