jobb just nu!

CAD-lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Är du vass på 3D-CAD och besitter goda kommunikativa färdigheter? Hälsinglands Utbildningsförbund söker nu dig som har ett pedagogiskt sinne och ett stort intresse för undervisning.

Tjänsten innebär att vara sammanhållen lärare för yrkeshögskoleutbildningen 3D-CAD konstruktör/innovatör 415 YH-poäng.

Du kommer vara stationerad i Bollnäs.

Intressant? Läs gärna vidare och skicka in din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter

Som CAD-lärare kommer du att föreläsa online för yrkeshögskolestudenter samtidigt som du har en studiegrupp på plats. Du undervisar i 3D-CAD och lär studenterna att använda CAD utifrån hållfasthet och materialkännedom samt att utföra 3D-CAD konstruktioner och ritningsunderlag. Du kommer till exempel att:

* Arbeta som stöd till eleverna under kurserna
* Förbereda ditt undervisningsmaterial, inlämningsuppgifter och själv bestämma vad studenterna ska lära sig under föreläsningarna
* Undervisa online genom HD-kamera och mikrofon

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i 3D-CAD och svenska i både tal och skrift då undervisningsspråket är på svenska. Det är meriterande om du tidigare har haft en liknande tjänst eller har högskoleutbildning som ingenjör och erfarenhet från industrin och/eller arbetat som konstruktör.

Som person är du pedagogisk och har lätt för att kommunicera. Du driver ditt arbete framåt på ett självgående sätt och är motiverad att utföra ditt arbete med hög kvalité. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet från vuxenutbildning men det är inte något krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Provanställning kan eventuellt bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   A855329

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!