Enhetschef till funktionsstöd, vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter

Verksamhetsområde funktionsstöd söker en vikarierande enhetschef. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med åtta andra enhetschefer, kvalité- och utvecklingsenhet samt en verksamhetschef. Funktionsstödsområdet expanderar och i tjänsten ingår uppdraget att starta upp två nya gruppboenden samt eventuellt ytterligare en verksamhet.
Du blir en del av en ledningsgrupp som driver såväl strategiskt arbete inom funktionsstödsområdet och samarbetar för helheten. Arbetet ska drivas med ett salutogent förhållningssätt och samverkan inom sektor socialtjänst är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.
Du har ansvar för personal, verksamhet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av funktionsstödsområdet, ledarskap samt har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du bör vara tydlig, trygg och modig, och kan växla från att vara operativ till strategisk. Du verkar för att arbetet bedrivs evidensbaserat och i enlighet gällande lagstiftning, föreskrifter samt kommunens riktlinjer.

Vi arbetar aktivt med rekryteringen under rekryteringstiden.

Vid ett erbjudande om anställning behöver du kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-12-01 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig t o m 2023-09-30, med eventuell förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A1139258

Gör ansökan

Övrigt

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.