jobb just nu!

Vi söker en mångsidig hantverkare till parkenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration, verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På park- och gatuavdelningen är vi 32 anställda som har hand om kommunens allmänna platsmark så som parker, gator, torg, lekplatser, grönytor, skogar och allmänna mötesplatser. Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang. Brinner du också för vår verksamhet då är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en mångsidig hantverkare med bred bakgrund till vår parkenhet.

I denna tjänst får du en stor variation av arbetsuppgifter utifrån säsong. Bland annat kommer följande arbetsuppgifter att ingå:

- Drift och underhåll av lekutrustning, automatbevattning, bänkar och bord, fontäner och pumpar.
- Mindre markanläggningsjobb, så som att gjuta fast skyltar eller att återställa marksten efter avslutade jobb.
- Serva interna och externa kunder med drift- och underhållsåtgärder utifrån deras behov, till exempel laga grindar och staket på förskolor.

I tjänsten kan snöberedskap komma att ingå.

Kvalifikationer

För att kunna vara rätt person för denna tjänst så ställer vi krav på att du har b-körkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan till exempel ha arbetat som snickare, målare eller reparatör. Du behöver även ha en viss datorvana. Det är meriterande om du även har erfarenhet av traktorkörning eller har motorsågskort. Självklart har du ett praktiskt handlag.

I denna rekrytering är dina personliga egenskaper speciellt viktiga för att du ska passa bra in och trivas i vårt team. Vi värdesätter att du är självgående och stabil samt att du är bra på att lösa problem. Vidare behöver du vara flexibel för att trivas i denna tjänst då arbetsuppgifterna skiftar över dagen utifrån vilka ärenden som kommer in. Om du dessutom har förmåga att se förbättringsmöjligheter och genomföra dem så tycker vi att det är jättebra.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan

Referensnummer:   C28038

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.