jobb just nu!

Timvikarier till Sollefteå kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kan du hjälpa till om det blir personalbrist inom Sollefteå kommun?

Ännu fungerar våra verksamheter väl, och alla gör ett fantastiskt jobb, men får vi en stor sjukfrånvaro behöver vi hjälpande händer.
Sollefteå kommun söker därför vikarier till våra verksamheter på grund av förväntat hög sjukfrånvaro under situationen med Covid 19.

Du som vill hjälpa till är därför varmt välkommen att höra av dig! Du kan göra en stor skillnad inom det som är våra viktigaste verksamheter!

Arbetsuppgifter

Vi tar emot ansökan från dig som skulle vilja arbeta som timvikarie inom våra verksamheter både i Sollefteå tätort och i våra orter runt om i kommunen.

Områden du kan anmäla intresse för:
-Äldreboende
- Hemtjänst
- Gruppboende för personer med funktionsnedsättningar
- Förskola
- Kostverksamheten (kockar)
- IT-enheten

Anmäl ditt intresse genom att beskriva vilken typ av verksamhet du vill jobba inom, vart i kommunen du bor/vill arbeta.

Skicka en ansökan så blir du kontaktad när det finns behov av vikarier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett engagemang, tycker om att arbeta med människor och har ett positivt synsätt. Det är inget krav att du har en utbildning, men det är självklart meriterande.

Innan du börjar arbeta får du inskolning av medarbetare på plats i den verksamhet där du ska jobba. Vi vill att du har fyllt 18 år.
Du som vikarierar kommer i första hand att få utföra enklare arbetsuppgifter, så att de övriga medarbetarna kan fokusera på de arbetsuppgifter som kräver utbildning eller erfarenhet.

Utdrag från belastningsregistret krävs i vissa verksamheter, till exempel vid arbete inom förskola och gruppboende, och du kan förbereda dig genom att ansöka hos polisen https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A944830

Gör ansökan

Övrigt

I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.