Teknisk handläggare till Mittskåne Vatten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tycker du om att ge service och vara en del av organisationens ansikte utåt är du välkommen till en arbetsplats där vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med hög trivsel.

Vi på Mittskåne Vatten är ansvariga för driften av den kommunala vattenproduktionen, avloppsrening, ledningsnät och dagvatten i Hörby och Höörs kommun med huvudkontor i Höör och driftkontor i Hörby. Mittskåne Vatten styrs av en egen politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna med Höörs kommun som värdkommun.

Vi behöver nu förstärka vår tekniska kundservice inom driftorganisationen med en Teknisk handläggare. Vi söker dig som tycker det är intressant och utvecklande med denna typ av arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger inom kundkontakt, administration och VA-tekniska ärenden som du hanterar tillsammans med medarbetarna. Din placering blir främst på kontoret i Hörby.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande samtal och mail. Du ger kunden ett professionellt svar och bästa möjliga information och service. Arbetsuppgifterna innefattar även hantering/administrering av system, diarieföring och arbete i våra ärendehanteringssystem som hanteras i samarbete med VA-ingenjör övriga driftavdelningen och kundservicegruppen på huvudkontoret.

Inom Mittskåne Vatten arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Kvalifikationer

Du bör ha ett gott sinne för detaljer, ordning och struktur. I tjänsten har du ofta kontakt med såväl allmänheten som företag och kunder så det är viktigt att du tycker om människor och service. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare kundtjänstrelaterat yrke och administrativa sysslor såsom personalsystem, diarieföring och arkivhantering. Din kommunikativa förmåga är mycket god i både tal och skrift.

Meriterande
Relevant gymnasial utbildning
Erfarenhet av att jobba i en politisk styrd organisation
Erfarenhet av något affärssystem och personalsystem (med fördel EDP Future)

B-körkort är ett krav.

Tjänsten kan komma att definieras som en säkerhetsklassad befattning säkerhetsklass 3, detta kräver svenskt medborgarskap. Mittskåne Vattens säkerhetsprövning grundar sig på:

• Personlig kännedom om den person som prövningen gäller.

• Uppgifter som framgår av till exempel betyg, intyg och referenser.

• Uppgifter från registerkontroll och särskild personutredning kan ingå som en del i prövningen.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast

Ansökan

Referensnummer:   206/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.