jobb just nu!

Lillmons RO söker lärare och fritidspedagoger

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Lillmons rektorsområde omfattar Lillmons skola i centrala Malung samt Malungfors skola i Malungsfors. De båda skolenheterna bedriver undervisning från förskoleklass till årskurs fem och fritidsverksamhet finns integrerat vid båda skolenheterna. Totalt har rektorsområdet ca 210 elever varav den största delen elever finns vid Lillmons skola. Inom Lillmons rektorsområde arbetar vi efter mottot att skolan ska vara en plats där varje elev får möjlighet att växa med kunskap utifrån vars och ens förutsättningar. Inom Lillmons RO har vi en bred behörighet och vi står inför nya utmaningar samt tydliga framtidsvisioner.

Just nu söker vi:
- Två fritidspedagoger
- En grundskollärare

Kvalifikationer

Som person behöver du vara flexibel, trygg i din yrkesroll samt brinna för barns utveckling.
Du kommer tillhöra arbetslag och dina kollegor värdesätter nyfikenhet och lyhördhet för att det kollegiala lärandet ska ge verkan. Du behöver också vara öppen för nya arbetssätt.

Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i årskurs 1-5, gärna med inriktning engelska, alternativt utbildad fritidspedagog för tjänst som fritidspedagog.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-08

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A819665

Gör ansökan

Övrigt

Anställningarna omfattas av registerkontroll.

Malung-Sälens kommun har i denna rekrytering tagit ställning till de mediala rekryteringskanaler som ska användas och undanbeder sig all kontakt med säljare!