Sjuksköterska till Borlänge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en sjuksköterska som vill ha en mångsidig tjänst där du får möjlighet att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård på både SÄBO (särskilt boende) och hemsjukvård? Då har vi det du letar efter! För just nu söker vi efter nya medarbetare till sjuksköterskepoolen i Borlänge kommun. Sjuksköterskorna inom SÄBO och Hemsjukvård är organiserad under verksamheten hälso- och sjukvården inom sociala sektorn, där även Rehab enheten och vår nyskapade enhet Utbildning- och kompetensstöd ingår. Sjuksköterskorna inom Borlänge kommun är en stor grupp sjuksköterskor som präglas av hög kompetens och erfarenhet, där vi får möjlighet att nyttja bredden av våra kunskaper och möjliggöra utbyte av varandras erfarenheter. Borlänge kommun är även enda kommunen i Dalarna som erbjuder AST (akademisk specialisttjänstgöring) där du som sjuksköterska har möjlighet att ansöka om vidareutbildning förlagd under arbetstid.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Inom sjuksköterskepoolen får du möjligheten att jobba på olika SÄBO enheter under dagtid. Under jourtid (kvällar/helger) är du verksam över hela kommunen inklusive hemsjukvården vilket ger dig varierande arbetsuppgifter och ett flexibelt arbete. Jourtid ansvarar fyra till fem sjuksköterskor för samtliga patienter inom hela kommunen.

Inom poolen har du ett varierat schema med mestadels dagtid, enstaka kvällar och var 4:e helg, där ingen dag kommer vara den andra lik.

Som sjuksköterska inom kommunen arbetar du nära både omvårdnadspersonal, annan legitimerad personal samt med olika aktörer från regionen. Du har stor möjlighet till en flexibel arbetsdag då du själv kan styra och planera de arbetsuppgifter som ska utföras. Du ser helheten i patienternas medicinska vård och gör prioriteringar utefter aktuellt behov.

Blev du nyfiken och vill veta mer? Skicka in din ansökan direkt så kan vi träffas och berätta mer om oss.

Kvalifikationer

Du ska ha legitimation som sjuksköterska och gärna ha erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. För att uppfylla dokumentationskraven så krävs det även att du har mycket bra skriftliga och muntliga kunskaper inom det svenska språket. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt.

För att tjänsten ska passa dig bör du:
- kunna prioritera och se patienternas behov.
- tycka att det är roligt att möta olika patienter och nya situationer.
- vara kollegial och kunna se till hela verksamheten.
- gilla teamarbete.
- vara flexibel.
- förstå vikten av god kommunikation.
- vara trygg i yrkesrollen.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A1258288

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag, kväll och helg.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.