Timvikarier till städenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker nu timvikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom städenheten!
Vi söker städare som vill arbeta vid behov då korttidsfrånvaro uppstår hos ordinarie personal.
Det innebär att du kan ställa upp och jobba med kort varsel när verksamheterna behöver det, pga sjukdom, föräldraledighet och annan oplanerad frånvaro. Vi använder oss av IT-systemet Timecare Pool där du själv anger när du kan och vill arbeta och där du kan anmäla intresse för olika vikariat. Vi skickar även ut förfrågningar om arbete via SMS. Verksamhetens vikariebeställningar och din tillgänglighet matchas sedan ihop av IT-systemet efter olika prioriteringar.
Du kommer att arbeta med löpande städ, storstäd och golvvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av städ och eller utbildning inom städ. Meriterande är om du har städkompetensbevis i form av SRY eller PRYL-utbildning. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta med städmaskiner.
Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team, vara ansvarstagande och ha ett gott bemötande. Som person tror vi också att du är noggrann och strukturerad. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Om du blir erbjuden anställning så måste du visa ett utdrag från belastningsregistret för arbete inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Vi förutsätter att våra medarbetare är vaccinerade mot Covid-19 så att våra kunder skyddas.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-12-31

enligt ök
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   TIMVIK STÄD 1-2022

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Friskvårdscheck vid mer än 500 timmars arbete.
Gratis personalkaffe

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!