Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i spanska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i spanska.
Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag med övriga kollegor på skolan. Du förväntas aktivt bidra till både skolans och arbetslagets utveckling genom att delta i olika konferenser och annat utvecklingsarbete. Vi jobbar aktivt med lärmiljöer, trygghet och studiero.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Planera, genomföra och utvärdera din undervisning
-Skapa goda förutsättningar för en god lärmiljö
-Kontinuerligt arbeta med bedömning
-Vara delaktig i skolans utvecklingsprocesser
-Arbeta och dokumentera i de system som finns i verksamheten

Vi söker dig som har goda ämneskunskaper och förmågan att pedagogiskt kunna förmedla dem. Som lärare hos oss är det viktigt att du har en god förståelse för hur elever tar till sig kunskap samt att alla har olika förutsättningar. Du har en förmåga att anpassa din undervisning utifrån gruppen samt enskilda elevers behov och förutsättningar. Vi ser även att du kan samarbeta väl med andra och bidrar till en lugn och trygg skolmiljö.

Du har en tydlig kommunikation med elever, föräldrar och övrig personal på skolan och har lätt för att skapa och bibehålla relationer med dessa. Vidare tar du ansvar för din uppgift och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du sätter upp och håller tidsramar. Du har förmågan att leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet.


Kvalifikationer

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande:
-erfarenhet av arbete som lärare
-erfarenhet av digitala verktyg i undervisningen
-erfarenhet av formativ bedömning

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-06-12

Tillträde 2023-08-15 eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
60%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1104714

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!