Timvikarier, badmästare till Parkbadet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning.
Anläggningen har många tillresande kunder och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken.

Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för friskvård och träning.
Säkerheten är viktig för oss och nyligen har övervakningslarm installerats i våra bassänger som stöd för vårt arbete med att erbjuda en säker upplevelse för våra kunder och besökare.

Parkbadet har i dagsläget 22 tillsvidareanställda medarbetare, nu söker vi timvikarier för kortare vikariat vid behov.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom uppdraget som badmästare. På Parkbadet är vår största prioritet säkerheten, den mesta delen av en arbetsdag består av badbevakning och rondering. All personal arbetar med städ under arbetspassen enligt väl inarbetade rutiner som är ergonomiskt anpassade.

Kvalifikationer

Du har badmästarutbildning, simlärare/poollivräddarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

Som badmästare är du serviceinriktad, har god social kompetens och tycker om att möte våra kunder, både privatpersoner och representanter från föreningslivet. Du jobbar tätt tillsammans med andra kollegor och med övrig personal inom kultur- och fritidsförvaltningen.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, både i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse, tillsättning kommer därefter att ske vid behov av vikarie. Arbetstid kommer att vara dag, kväll och helgtjänstgöring.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   95-21

Gör ansökan

Övrigt

Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras in före anställning.

I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa fortlöpande urval, vilket innebär att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.