jobb just nu!

Vi utökar med fysioterapeuter till rehabenheten ordinärt boende!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i en kommun som satsar på rehabilitering? Vill du ha möjlighet att jobba långsiktigt och följa dina brukare över tid? I så fall, bli vår nya kollega! Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och utökar med ytterligare två fysioterapeuter till rehabenheten och ordinärt boende.

Vi är ett glatt gäng som trivs på jobbet och som kännetecknas av delaktighet, driv och förändringskraft. Hos oss får du många kollegor inom samma profession och vi stöttar och lär av varandra. Vi uppmuntrar till utveckling genom vidareutbildning och olika forum där du får chans att delta i utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi är måna om vår hälsa och välmående och erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag, flextid, goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet att planera sina dagar. Det finns också möjlighet att gå ner i arbetstid genom löneväxling.

När vi inte är hemma hos brukarna samlas vi i fina och moderna kontorslokaler på Eleonoragatan 18, cirka 20 minuters promenad från Eskilstuna centralstation. I anslutning till lokalen finns hjälpmedelsförråd och bilar.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut på rehabenheten ordinärt boende arbetar du hemma hos våra brukare och får på så sätt en god inblick i hemmiljön och de utmaningar som brukaren möter här. Vår målgrupp är personer över 18 år med behov av hjälpmedel eller träning i hemmet. Du arbetar i par med en arbetsterapeut för att finna en god helhetslösning för brukaren där ni stärker individens självständighet i vardagen.

Arbetsuppgifter som ingår är att bedöma behov av träning samt förskriva och prova ut hjälpmedel, göra förflyttningsbedömningar och bostadsanpassningar samt handleda vårdpersonal och fysioterapeutstudenter. I arbetsgruppen finns en rehabassistent som hjälper dig med både administrativt och hemma hos brukaren.

Inom ordinärt boende jobbar du mot ditt egna geografiska tillhörighet och här möter du även andra yrkesprofessioner som du samarbetar med kring vården av brukaren som till exempel hemtjänsten och sjuksköterskor inom hemsjukvården. Hos oss får du chans att följa brukaren över tid och arbeta mot långsiktiga mål.

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket och där du har möjlighet till eget ansvar och att bidra till både organisationens och individens utveckling. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra professioner. Som person är du också strukturerad och kan skapa dig en helhetsbild. Andra framgångsfaktorer är din förmåga att se möjligheter och människors potential.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som har ett stort intresse av att jobba med rehabilitering inom kommunal verksamhet. Eftersom arbetet är rörligt behöver du som söker ha B-körkort. Dokumentation och journalföring är viktiga delar i arbetet och därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska och har god IT-vana.

Vill du bli en i vårat gäng är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5147

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Dessa tjänster utlyses till rehabenheten som ingår under Vård- och omsorgsförvaltningen.

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i biståndskontor, utförare och fyra stabsenheter ekonomi, HR, utveckling samt nämnd- och ledningskansli.

Rehabenheten är uppdelad i tre enheter, alla med driv och hög utvecklingstakt. Vi är totalt 60 fysioterapeuter och arbetsterapeuter organiserat på tre kontor med varsin enhetschef; särskilda boendeformer, ordinärt boende och intensiv hemrehabilitering (IHR).

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.