Arbetsterapeut till kommunal vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker en arbetsterapeut för uppdrag både i hemsjukvård/LSS och mot särskilt boende. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas. Tjänsten är tänkt som en förstärkning till arbetsterapeutgruppen och skall utgöra en resurs
Arbetsgruppen består av 9 arbetsterapeuter som tillsammans ansvarar för rehabilitering och sjukvård till kommunens invånare inom hemsjukvården, funktionsstöd samt vård och omsorgsboende. Arbetsterapeuter, sjuksköterskor och chefer arbetar i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum.
I uppdraget ingår även att arbeta med patienter som hör till primärvården.
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart att bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeutens uppgifter är bland annat:
- Arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning.
- Medverka vid vårdplaneringar och teamträffar.
- Handledning av personal.
- Datadokumentation i Procapita+.
Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Som arbetsterapeut kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig samarbete med dessa.

Kvalifikationer

Legitimerad Arbetsterapeut.

- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Körkort B är ett krav.
Erfarenhet av kommunal vård är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-01-31

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden

Ansökan

Referensnummer:   AT202207

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Som arbetsgivare värdesätter vi möjligheter för att skapa balans mellan arbete och fritid(livsbalans), vilket vi främjar dels genom att erbjuda årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!