Korttidsboende i Åstorp söker natt personal

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på korttidsboende arbetar du med att träna, stödja och hjälpa våra brukare i omvårdnadssituationen utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd.

I arbetet ingår att dokumentera händelser kring de boende enligt SoL och HSL, samt att upprätta genomförandeplaner. Vi ser gärna att du har intresse och tar en aktiv del i planering, team- och kvalitetsarbetet på arbetsplatsen.

Som undersköterska på natten tillhör du ett team på 5 personer. Du kommer att arbeta själv på en avdelning med 8 omsorgstagare ( 4 korttidsplatser samt 3 växelvård platser) , men tillsammans har ni en så kallad "löpare" som rör sig mellan alla fyra avdelningar och är behjälplig vid behov. Du som arbetar natt är självgående och bekväm med att ta ett stort eget ansvar och vara behjälplig till dina kollegor.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med godkända betyg.
Du har erfarenhet av arbete som undersköterska.
Du har god vana och erfarenhet av att dokumentera.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har en vana av att använda datorn/mobil som ett verktyg i ditt dagliga arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat rehabiliterande och med brukare med kognitiva nedsättningar.

Som person är du stabil och trygg, har ett gott bemötande och ett stort tålamod. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad, flexibel och tar ett stort eget ansvar i det aktiva omvårdnadsarbetet.

Precis som oss tror du på ett gott samarbete där du trivs med att arbeta nära dina kolleger men tycker även om självständigt arbete. Du deltar aktivt i verksamhetens utveckling och ser arbetsglädje som en viktig del i det dagliga arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-01

Eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1132840

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Natt tjänst

Övrigt

Viktig information till dig som söker jobb i Åstorp kommun.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag