jobb just nu!

Vill du växa som pedagog? På Gylle skola finns möjligheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 870 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i ett utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse. Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i klass med tillhörande planering, genomförande, dokumentation och uppföljning. I tjänsten ingår även att vara klasslärare i en årskurs samt arbetsuppgifter i åk 4-6 arbetslag/ ämneslag.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i denna tjänst och efter 6 månader finns möjlighet att du är en kandidat till ett förstelärarskap.
Vi ser att du är en driven lärare som är stark och målinriktad och vill vara med och påverka elevernas lärande med stöd av digitalisering.

Du ser digitalt lärande som en accelerator till att fördjupa lärandet samt har goda kunskaper om läroplanens intentioner med digitaliseringen. Du kan omsätta teori till praktisk handling som leder till transformerat lärande för eleverna och sprida ämneskunskaper och yrkesskicklighet till fler lärare.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare sv/so och/eller ma/no samt erfarenhet som överensstämmer med tjänsten.
Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga med lärare, elever och föräldrar, samt förmågan att arbeta för en trygg och inspirerande lärandemiljö. Du skall vara flexibel och ha God kännedom om grundskolans styrdokument.

Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever och ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande och sociala samspel. Du är driven i att utveckla verksamheten och tillsammans med dina kollegor vill du bidra till att kvalitetsutveckla vår skola. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-08-12 under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Ansökan

Referensnummer:   A954532

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.