Resursperson till grundsärskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

Till Askersunds kommuns grundsärskola, fritidshem och LSS-fritidshem söker vi nu en resursperson. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med övriga lärare och resurser. Tillsammans skapar vi en meningsfull skoldag samt omsorg på fritids före eller efter skolans slut i nära samarbete med vårdnadshavare. För oss är det viktigt att hitta det lilla extra och bidra till en trygg och stabil dag för eleven. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Snarast, under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1225376

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!