Omsorgspersonal till Skogsgläntans gruppbostad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Då en av våra medarbetare på Skogsgläntans gruppbostad ska gå i pension, söker vi nu en ny medarbetare

På gruppbostaden bor idag 4 individer med olika former av funktionsnedsättning.
Vi utför även boendestöd till några brukare som bor i egna lägenheter ute i samhället.

Rekrytering kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att stötta våra boende i det dagliga livet.

Du ingår som en del i ett arbetslag på 7 personer. Ni ska tillsammans sträva efter att främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet för våra boende. Respekten för den enskildes självbestämmande och integritet hamnar i första rummet

Tjänstgöringen är förlagd under dag, kväll, helg.

Kvalifikationer

Du har utbildning med pedagogisk inriktning, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer som har en funktionsvariation, samt kunskaper i motivationsskapande arbete är meriterande. Du kan arbeta självständigt, är lugn och stabil samt har god empatisk förmåga.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs.

Körkort är önskvärt men inte ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   37/2024

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.