Är du vår nya mark- och exploateringsingenjör?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vad kul att just du var intresserad av att titta närmare på oss!
Borlänge är en stark tillväxtmotor i Dalarna och vi befinner oss i ett spännande skede i samhällsbyggandet just nu. Vi söker nu en mark- och exploateringsingenjör som ser det som en spännande utmaning att få vara med och forma framtidens Borlänge.
Tjänsten är placerad på plan-och markkontoret, specifikt på enheten för mark- och exploatering, som ingår i samhällsbyggnadssektorn. Mark- och exploateringsenheten har ansvar för förvaltning och utveckling av kommunens markinnehav, exploatering för arbetsplatser och bostäder, strategisk vattenförvaltning samt natur- och friluftsliv.

Övriga verksamheter i sektorn är näringslivskontoret, miljökontoret, bygg- och kartkontoret samt kultur- och fritidskontoret. Att bli en del av vårt team innebär att omge sig med ett gäng drivna kollegor med höga ambitioner, toppen eller hur?

Borlänge kommun värnar om och lägger stor vikt i vår värdegrund, den lyder:

Jag finns här för Borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

Att vara en del av Borlänge kommun innebär också att dela dessa värderingar då dessa är en central del i de beslut vi tar och är vår ledstjärna i vardagen.

Arbetsuppgifter

Som mark- och exploateringsingenjör kommer du att utgöra en viktig del av mark- och exploateringsenheten tillsammans med våra två andra mark- och exploateringsingenjörer. Du har även markförvaltare, biologer, vattenstrateg och en administratör i din närhet. Vi har också ett nära samarbete med bland annat planenheten, stadsmiljöenheten och övriga verksamheter inom samhällsbyggnadssektorn och övriga kommunkoncernen.

Exempel på arbetsuppgifter är följande:
- Aktivt medverka i hela detaljplaneprocessen inkl. genomförande
- Köp och försäljning av fast egendom
- Upprätta markanvisnings- och exploateringsavtal
- Arbeta med företagsetableringar
- Företräda kommunen som markägare vid lantmäteriförrättningar

En palett bestående av flera spännande arbetsuppgifter eller vad säger du?

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom lantmäteri, samhällsbyggnad, juridik eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Då det är en stor fördel av en viss erfarenhet i rollen som mark- och exploateringsingenjör ser vi gärna att du har arbetat med hela eller delar av det som rollen innefattar.

Vem är du då som person?
Du är en person som investerar mycket tid och energi på att uppnå önskade resultat. Det är av stor vikt att kunna förmedla information tydligt, både muntligt och skriftligt samt att utvärdera varje handling och beslut utifrån hur motparten kommer att påverkas.

Detta innebär att du behöver kunna behärska det svenska språket på en mycket bra nivå både verbalt och skriftligt.

Du ska ha en förståelse för verksamhetsstrategier och prioriteringar och tillämpar denna kunskap för att nå uppsatta mål.

Du arbetar strukturerat och har förmågan att se detaljerna samtidigt som du kan se och ha en förståelse för helheten.

Du har lätt för att etablera nya kontakter och att skapa samarbeten både internt och externt.

Du är en person som drar lärdom av erfarenheter och feedback från din omgivning och kan även ändra ditt beteende baserat på densamma.
Det är viktigt att du är drivande och att du gillar att utveckla och att utvecklas.

I den här tjänsten är B-körkort en självklarhet då du kommer att resa en del i tjänsten.

Sista raderna är skrivna om denna tjänst, är det dig vi söker? Är det ett rungande JA till svar på den frågan hoppas vi att få ta del av din ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   A1061026

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.